grietje-bommersma 2

Torenveld 19
6715 GV Ede

Grietje Brommersma

Al vele jaren ben ik een warm pleitbezorger van beeldcoaching. Eerst als beeldcoach en later ook als opleider beeldcoaching. Een aantal jaren geleden heb ik me gespecialiseerd in Video Interactie Analyse Autisme.

De beelden heb ik ingezet bij mijn werkzaamheden met volwassenen en kinderen in verschillende contexten. Ik ben er van overtuigd dat het werken met beelden een meerwaarde heeft boven het alleen met elkaar in gesprek gaan. Door gebruik te maken van beelden krijgt een gesprek meer diepgang. Het beeld houdt een spiegel voor, waardoor een proces gestimuleerd wordt naar meer bewustwording.

Beeldcoaching zet altijd in beweging. Het is een krachtige vorm van coaching die aansluit bij de nieuwe mogelijkheden van de beeldcultuur en uitgaat van ontwikkelingsmogelijkheden. ‘Wat is binnen de gegeven context mogelijk.’

Als beeldcoach en opleider beeldcoaching vind ik het belangrijk om zelf ook in beweging te blijven door op zoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingen en het uitbreiden van mijn werkveld en netwerk.