Jolanda Meuffels2

Weverstraat 10
6151 DJ Munstergeleen

Jolanda Meuffels

Beeldcoaching kruipt onder je huid!

Had je me dit 8 jaar geleden verteld, dan had ik waarschijnlijk heel hard gelachen. Maar het is zo’n fantastisch instrument, dat het veel meer is dan alleen maar even een beeld opnemen en terugkijken!

Bij beeldcoaching komen alle facetten aan bod die belangrijk zijn in een leerproces: zien, begrijpen, bewust worden en toepassen. Het draait om de coachee die in alle veiligheid de kans krijgt om naar zijn of haar eigen handelen te kijken en om zelf te bepalen hoe het leerproces eruit komt te zien. Wat vind jíj belangrijk, waar wil jíj naar toe en wat heb jíj nodig: deze vragen staan centraal tijdens de beeldcoachtrajecten.

Zelf ben ik werkzaam als pedagogisch VVE-coach in de kinderopvang, met allerlei specialisaties op didactisch en pedagogisch gebied. Ik ben opgeleid tot beeldcoach 0 tot 13 jaar. Beeldcoaching is een instrument wat ik wekelijks inzet in allerlei situaties en telkens weer ervaar ik hoeveel er uit beelden te halen valt.

Op dit moment ben ik in opleiding tot opleider beeldcoaching, bij Ann Geelen. In juni 2023 hoop ik hiervoor te certificeren en hoop ik nog veel meer mensen mee te mogen nemen in het gebruik van het fantastische instrument beeldcoaching!