Stichting Via Beelden Coachen

 

  •  website
  •  06-21 888 268
  •  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoofdopleider/supervisor Beeldcoaching Jeugd en Gezin, Welzijn en Zorg Nederland en België

Coachen met behulp van videobeelden is voor mij een krachtige manier van coachen, waarbij de dialoog over het beeld centraal staat. Dit zorgt altijd voor beweging. Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Samenwerken, inspireren, verbinden, ruimte creëren en energie vrijmaken zijn belangrijk in het werk van de beeldcoach. Coachen via beelden is een krachtig middel om de weg vrij te maken voor wezenlijke verandering.

Ik leid zowel beeldcoaches Jeugd, Gezin en Zorg op als opleiders Beeldcoaching.  
In 2014 heb ik samen met Carla Kool en Catrien Aarnoudse het initiatief opgenomen voor de stichting ‘Via Beelden Coachen’. Met dit initiatief willen we in Nederland en België een netwerk voor beeldcoaches creëren en zorgdragen voor borging van kwaliteit. Het doel is om via opleidingen de beschikking te krijgen over voldoende  opleiders Beeldcoaching die op hun beurt nieuwe enthousiaste beeldcoaches kunnen gaan scholen.

Sinds 2000 heb ik mijn eigen bureau Geelen Communicatie Training en Advies.
Daarnaast ben ik lid van het Opleiders Collectief, een samenwerkingsverband van ervaren opleiders Beeldcoaching binnen het onderwijs.
Als coauteur heb ik meegeschreven aan het boek: ‘Beeldcoaching zet in Beweging’
In mijn werk bij het kennis- en expertisecentrum Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk ontwikkelen we mantelzorgvriendelijk beleid voor (zorg) organisaties en ondersteunen we organisaties bij het uitvoeren en borgen van dit beleid.